Didis Ltd. este lider de piață în domeniul producției, importului și exportului de produse pentru copii ale mărcilor LORELLI și BERTONI de peste 20 de ani. Companie situată in UE , pe teritoriu din Bulgaria, garantează astfel siguranța produselor, deoarece acestea sunt testate periodic, ȋn conformitate cu cerinţele tuturor standardelor de siguranță Europene. Personalul companiei numără peste 150 de angajați, iar spațiile de depozitare și fabricație acoperă o suprafață de aproximativ 15 000 m2.

  Compania noastră a construit rețele comerciale și servește clienți și parteneri de afaceri în peste 50 de țări, printre care România, Ungaria, Austria, Anglia, Olanda, Belgia, Franța, Rusia, Belarus, Macedonia, Serbia și Muntenegru, Croația, Grecia, Turcia, Albania, Spania, Italia și multe altele.

     Didis Internațional, este unicul importator și distribuitor pe teritoriul României, pentru brand-urile LORELLI și BERTONI. Gama noastră de produse include cărucioare pentru copii, scaune auto, scaune de alimentaţie, pătuțuri, saltele pentru pătuțuri, lenjerii de pat și accesorii, jucării multifuncționale - orice este necesar pentru a satisface nevoile familiilor cu copii și pentru a le face viața de zi cu zi mai ușoară.

     În fiecare an, creem o nouă colecție care face ca produsele noastre unice să se distingă de restul. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Experiența noastră ne ajută să oferim siguranța și confortul copiilor și al părinților. Lucrăm împreună cu cele mai mari lanțuri de magazine fizice și online din piață – EMAG, CARREFOUR, AUCHAN, CORA și multe altele.  Continuăm să ne extindem portofoliul de produse folosind modele noi și produse tradiționale modernizate.

     Activitatea noastră se bazează pe o echipă tânară, profesionistă și plină de energie, ce creează fiecare nouă colecție cu grijă pentru micii noștri clienți, asigurându-le confortul, siguranța și distracția maximă. Convingerea noastră este simplă: prețuim momentele speciale din viața voastră ca parinte petrecute alături de copil și ne mândrim că facem și noi parte din ele, prin produsele noastre.

Așa că abia asteptăm să ne cunoaștem…